Peräkärrysauna Ylihärmästä kaikkialle Suomeen

Soita ja kysy lisää

Me Härmän Teräsrakenteella olemme erikoistuneet mobiilisaunoihin. Olemme valmistaneet peräkärrysaunoja vuodesta 2006 lähtien ja toimittaneet satoja saunoja tyytyväisille asiakkaillemme. Meillä sinun ei tarvitse valita saunaasi valmiista katalogista, vaan valmistamme mobisaunamme aina asiakkaan toiveiden mukaan. 


Saat varmasti juuri sellaisen kärrysaunan kuin haluat. Kaikki tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuna sovitussa aikataulussa. Yksilöllinen ja laadukas peräkärrysauna Ylihärmässä tehtynä kulkeutuu vaivatta suoraan luoksesi. Tutustu peräkärrysaunoihin, ja tilaa omasi!


Runko

Rungot valmistetaan kutakin saunamallia kohden erikseen, ja sauna tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Runko on hitsaamalla tehty ja upottamalla kuumasinkitty. Se on siis äärimmäisen kestävä. 

Kiuas

Mobiilisaunassa saat pehmeät ja tasaiset löylyt. Kärrysaunoissa käytetään Harvian laadukkaita kiukaita, hormistoja ja vesisäiliöitä. Kiukaan koko ja malli valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tehokas puukiuas lämmittää koko tilan ja tarjoaa hyvät löylyt.

Liikennöinti

Kaikki kärrysaunat toimitetaan tieliikennekäyttöön rekisteröityinä. Kärrysauna on hinattava laite, joka ei vaadi jälkikatsastuksia. 

Sisusta

Käytämme lämpöpuulaudepaketteja. Härmän Teräsrakenne tarjoaa lukuisia erilaisia paneelityylejä, joista löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto. 


Tilauksesta saa myös kärrysaunat sähköistettynä.